Informatii si comenzi: 0728 140 734

Termeni și condiții

1. Preambul

Siteul www.sucaronia.com este proprietatea II ORĂȘANU DANIELA RODICA, inregistrata in str. PRIMĂRIEI nr. 3,com.DUDEȘTI Jud BRAILA. Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea termenilor si conditiilor cuprinse in acest document. Avand in vedere acestea cat si pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului rinastore.ro se recomanda citirea completa a documentului. II ORĂȘANU DANIELA RODICA. isi rezerva dreptul de a face modificari ale prevederilor ce urmeaza fara notificare. Cea mai recenta versiune a acestui document va fi publicata in cadrul acestei pagini, in cazul in care va suferi modificari.

2.Elemente definitorii

a.Cumparator – persoana fizica sau juridica ce emite o Comanda.

b.Vanzator – societatea comerciala II ORĂȘANU DANIELA RODICA, avand sediul social in str. PRIMĂRIEI nr. 3,com.DUDEȘTI Jud BRAILA, nr. de inregistrare la Registrul Comertului: F09 457 2003, Cod Fiscal Ro 24996528.

c.Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.

d.Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Bunuri si Servicii si Cumparator, care isi exprima acordul de a primi aceste Bunuri si Servicii si sa efectueze plata acestora.

e.Contract – o comanda confirmata de catre Vanzator.

3.Documente contractuale / Obligațiile părților

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul www.sucaronia.com, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile. Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:
a. Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice.
b. Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul).
c.Termeni si conditii: Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor comenzii. Acceptarea comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract. Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat.

4.Extinderea obligațiilor vânzătorului

a.Informatiile prezentate pe site-urile vanzatorului, au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator, fara o anuntare prealabila. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete insa vanzatorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat.

b.Comunicarea cu magazinul – se poate face prin interactiunea cu acesta, postarea opiniilor vizavi de produse sau comunicarea prin adresele mentionate la sectiunea “contact”. Vor fi excluse din site sau ignorate, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

5.Dreptul de autor asupra informațiilor publicate pe site

Intregul continut al site-ului www.sucaronia.com – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea II ORĂȘANU DANIELA RODICA si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul II ORĂȘANU DANIELA RODICA a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

6.Politica de confidențialitate

Candiglov Express Delivery SRL se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare. Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul www.sucaronia.com sunt transmise pe cale electronica, II ORĂȘANU DANIELA RODICA nu poate fi facut raspunzator in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. Informatiile furnizate catre Candiglov Express Delivery SRL sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului Candiglov Express Delivery SRL, abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare. Candiglov Express Delivery SRL nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. Mai multe detalii despre politica de confidentialitate, regasiti aici.

7.Politica de retur

  1. Politica de retur prezentata mai jos se refera exclusiv la produsele comandate online si livrate prin curier. Nu pot fi returnate produsele achizitionate direct din magazin, acesta putand face cel mult obiectul garantiei.
  2. Cheltuielile de transport sunt suportate conform legii de catre client. Returul produselor se va face printr-o firma de curierat rapid. Nu acceptam retururi efectate prin Posta Romana. Nu acceptam produse retur cu plata ramburs, acestea se vor refuza.
  3. Este recomandat ca produsele sa fie returnate in ambalajul original. Acestea trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost receptionate. Nu pot face obiectul returului produsele care prezinta urme de utilizare, care nu au toate accesoriile si etichetele intacte si nici cele care nu sunt prezentate impreuna cu toate documentele care le-au insotit: factura (se va prezenta in copie), chitanta de la curier (se va prezenta in copie), certificat de garantie, manual de utilizare (daca exista).
  4. Daca produsul/produsele pe care le-ati primit prezinta defecte, va rugam sa ne transmiteti o notificare scrisa in acest sens in conformitate cu prevederile de mai jos si sa returnati produsul/produsele respective. Pentru orice produse considerate defecte, noi vom efectua o rambursare integrala. Nu se accepta pentru returnare produsele a caror valoare este diminuata rezultata din manipularea acestora in alt mod decat este necesar pentru stabilirea naturii, caracteristicilor si functionarii bunurilor.
  5. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta lovituri, ciobiri, zgarieturi sau alte deficiente de natura externa nesemnalate ca fiind defecte estetice in primele 48 de ore de la receptionarea produsului, in scris, la adresa de e-mail comenzi@sucaronia.com
  6. Nu se primesc produse care nu pot fi returnate din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator, sunt realizate după specificațiile clientului sau sunt personalizate conform cerințelor acestuia
  7. Daca ati platit pentru aceste produse, vi se va rambursa o suma din care se vor retine taxele de retur, in cazul in care expediati coletul cu plata la destinatie. In cazul in care alegeti sa anulati doar partial o comanda, atunci nu vi se va rambursa taxa de livrare conform celor de mai sus. Toate cheltuielile de transport vor fi suportate initial de catre client, inclusiv in cazul neacceptarii returului sau a inlocuirii produsului.
  8. In cazul in care returul indeplineste conditiile, vom returna banii inclusiv, dupa caz, costurile livrarii, in contul specificat in formularul de retur sau pe card, daca plata a fost efectuata cu cardul. Dacă consumatorul a ales altă modalitate de livrare decât livrarea standard propusă de vânzător, acesta din urmă nu va rambursa cumpărătorului costurile suplimentare de livrare ce depășesc costurile modalității standard de livrare. Banii vor fi vizibili in contul sau pe card in maxim 14 zile calendaristice de la acceptarea returului. Cheltuielile bancare legate de transferurile de bani, inclusiv pentru plata cu cardul sau plata in rate si taxa de retur, intra in sarcina clientului si vor fi scazute din valoarea rambursului.
  9. Defectele produselor vor fi luate in considerare doar daca acestea vor fi anuntate in scris la adresa de e-mail comenzi@rinastore.ro in primele 48 de ore de la data receptionarii acestora.
  10. Dvs. veti returna produsele fara intarziere nejustificata si in decurs de cel mult 14 zile de la data la care dvs. ne-ati comunicat decizia dvs. de retragere din contract. Produsele trebuie expediate prin intermediul unei firme de curierat la adresa: str. Unirii nr. 76A, Jud. Galati, numai dupa confirmarea prealabila a returului in scris pe adresa de e-mail comenzi@sucaronia.com

8. Termene, penalități, modalități de plată

In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare si/sau pornire a Comenzii, Vanzatorul este obligat sa anunte Cumparatorul de termenul estimat de finalizare a livrarii. In cazul in care Vanzatorul primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii, acesta incadrandu-se in termen de 3 zile lucratoare. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare. Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte le poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor. Vanzatorul va fi raspunzator in cazul in care sub-contractantii si/sau partenerii sai de orice fel implicati in executarea Comenzii nu indeplinesc oricare din obligatiile contractuale.

9. Forță majoră

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

10. Reclamații

Pentru produsele prezentand deficiente calitative, Cumparatorul va avea obligatia de a transmite reclamatia in scris in termen de 3 zile de la constatarea acestora, dar nu mai tarziu de 15 zile de la facturarea produselor.

In cazul in care reclamatia se dovedeste intemeiata, Vanzatorul are obligatia de a inlocui in termen de 10 zile produsele care nu au corespuns din punct de vedere calitativ.

11. Soluționarea litigiilor

Partile inteleg sa rezolve orice conflict aparut in legatura cu executarea obligatiilor lor pe cale amiabila. Daca totusi partile nu se inteleg, cauza poate fi data spre solutionare instantelor judecatoresti competente.

Discută acum cu noi!
Aveți întrebări?
Salut, cu ce te putem ajuta?